Customer Care Specialist

plný
Praha hl.m.

Hledáme komunikativního člověka, který rád pečuje o druhé

Péče o zákazníky je v našem týmu jedna z klíčových pozic. Věříme na dlouhodobé vztahy s klienty, a ty nejsou možné bez příjemné a profesionální komunikace. Sháníme proto kolegyni nebo kolegu, kteří mají rádi lidi, rádi si s nimi povídají a vstřícnost a dobrou náladu neztratí, ani když budou na telefonu celý den. Poskytování podpory, odpovídání na dotazy a řešení případných problémů bude hlavní náplní jejich práce. Potřebujeme člověka s týmovým duchem, který nebude mít problém informace pro zákazníky rychle získat od kolegů a kvalitně předat zpět.

Domy sobě jsou jedním z projektů Creative Docku, největšího corporate venture builderu v Evropě a na Středním východě. Od roku 2020 se jako jediná firma na českém trhu zaměřují na fotovoltaiku a další energeticky úsporné technologie pro SVJ a bytová družstva. Orientace v problematice solární energie a bytových domů je tedy pro uchazeče výhodou. Není to ovšem podmínka.

Máte spoustu zkušeností z péče o zákazníky, ale hledáte nějaký perspektivní obor? Nebo byste se od customer care rádi začali postupně přesouvat k jiným oborům? Nebo jste těsně po škole a sami přesně nevíte, jak začít kariéru? Ozvěte se nám.


Předpoklady Customer Care Specialisty

  • Výborné komunikační dovednosti
  • Empatie a schopnost naslouchat
  • Schopnost řešit problémy a konflikty
  • Schopnost pracovat v týmu
  • Organizační schopnosti
  • Zkušenost s práci v oblasti zákaznického servisu (je výhodou)
  • Dokonalá znalost češtiny (preferujeme rodilé mluvčí)

Proč si vybrat Creative Dock

Jsme firma, která vytváří nové a inovativní služby a produkty v různých oborech – finance, pojištění, zdravotnictví, strojírenství, stavebnictví nebo třeba udržitelná energetika, jako v případě Domů sobě. Ať chcete uplatnit zkušenosti, nebo vás spíš láká získat nějaké nové, Creative Dock je to pravé místo. To všechno v neformální atmosféře.


Co od role Customer Care Specialisty očekáváme

  • Vstřícnou a profesionální komunikaci prostřednictvím telefonu, e-mailu a chatu
  • Rychlé a efektivní řešení dotazů zákazníků a poskytování informací
  • Pečlivé vedení záznamů o komunikaci s klienty a přehledná dokumentace jejich požadavků a případných stížností
  • Spolupráce s ostatními týmy ve firmě (obchodní oddělení, technická podpora, logistika atd.) za účelem co nejlepšího vyřešení zákaznických dotazů či problémů
  • Sbírání relevantní zpětné vazby, které pomůže k neustálému zlepšování služeb a procesů

Equal Opportunity Employer

Creative Dock is an equal opportunity employer and is committed to diversity and inclusion in the workplace. We celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees.


Creative Dock

Věříme, že na nápadech záleží.

Když říkáme vymyslet, myslíme tím spustit na trh.

Application form

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.